Confusion | AllSaints | Alcatraz

Jela na meniju u All Saints powered by it makes sushi podijeljena su na veganska i mesna pa tako nude ramen u obje varijante, zatim Katsudon (prženi svinjski vrat s jajem, rižom i dodacima), Oyakodon (piletina s rižom i dodacima), buddha bowlove, gyoze, bao peciva s različitim punjenjima, japanske palačinke i cheesecake te, naravno, svoj sada već nadaleko poznat sushi. I dok su mesna jela standardno popularna, kao prave zvijezde menija pokazale su se upravo veganske opcije kao što su glazirani tofu, pržena riža s veganskom kajganom, pareno pecivo punjeno jackfruitom i najpopularniji od svih, otkrili su nam, veganski sushi koji ne podrazumijeva samo već pomalo dosadne kombinacije krastavaca, mrkve i avokada.

INTERNACIONALNA KUHINJA

“Jako nam je drago zbog toga jer jako puno truda ulažemo kako u mesna, tako i u veganska jela. Sve je krenulo upravo zato što sam i ja sama dugo bila veganka, a Igor je mesojed, pa je uvijek bio problem kada bismo izašli na ručak ili večeru vani. Tako sam ovdje i danas ja zadužena za bezmesni dio i dugo sam radila na idejama koje će gostima pokazati da to nisu tek neki na brzinu sklepani tanjuri, već promišljene kombinacije.

Imamo dvije kuhinje, u jednoj radimo samo veganska, a u drugoj mesna jela. Također, izborila sam se i za dva hladnjaka koja su također tako podijeljena. Sve umake, tjesteninu, ulja i dodatke kao što su veganski sirevi od indijskih oraščića ili badema i veganska kajgana radimo sami, zabavljamo se i fermentacijama i gdje god možemo izbjeći nešto kupovno, to i napravimo. Cijeli restoran je koncipiran tako da nema previše otpada i da sve što možemo iskoristimo. I to onda najčešće koristimo u veganskim jelima, pa me zato jako veseli da i ljudi koji jedu meso često ovdje naručuju jela kao što je vegan fried rice i glazirani tofu” – vlasnica Tatjana Švonja

"Na sva svoja jela gledamo s jednakom ljubavi, ulažemo jednaku količinu vremena, stalno razmišljamo kako ih učiniti još boljima i cilj nam je dobro nahraniti ljude koji će se tih jela poslije sjećati"

Radno vrijeme: