Noćni klub, dnevni kafić i mediteranski restoran koji će raditi cijelu noć, ponuda je koja će početkom kolovoza obogatiti Tkalčićevu ulicu.

Noćni klub, dnevni kafić i mediteranski restoran koji će raditi cijelu noć, ponuda je koja će početkom kolovoza obogatiti Tkalčićevu ulicu. Najzanimljivije od svega je da će se sva tri lokala naći pod istim krovom, na tri etaže na križanju Tkalčićeve s ulicom Krvavi most. Vlasnik Goran Maras pojasnio je da je riječ o jedinstvenoj ponudi o kojoj je razmišljao punih 20 godina i da je najzadovoljniji time što će Zagrepčani i turisti prvi put imati mjesto gdje će moći večerati i zabaviti se i poslije ponoći.
Svjež izgled na novoj lokaciji – Noćni rock klub zvat će se Alcatraz jer ga pokrećem u suradnji s prijateljem Ivanom Milinkovićem, koji je od kluba Alcatraz u Preradovićevoj ulici napravio kultno mjesto zagrebačkih noćnih izlazaka. Milinković je, zahvaljujući svom dosadašnjem iskustvu, pomogao da Alcatraz na novoj lokaciji dobije novi izgled, ali da zadrži svoju prepoznatljivost, a zanimljiv detalj u njemu je stara WV buba od koje smo napravili mjesto za DJ-a – kazao je vlasnik Maras. Gosti će na zidovima moći vidjeti mnoštvo prepoznatljivih lica i predmeta, koji su obilježili pop-kulturu 70-ih i 80-ih godina kao da su u muzeju rock kulture, a u klubu koji se nalazi na etaži -1 nudit će se više od 500 vrsta piva. Tkalciceva ulica, Confusion buddha bar i nocni klub Alcatraz.
Dnevni bar s terasom nalazit će se u prizemlju, a vlasnik ga je nazvao Confusion Buddha Bar. Da je riječ o posebno zanimljivoj ponudi, svjedoči već pogled na uređenje interijera za koje su detalji dovezeni iz cijelog svijeta. Najviše je takvih, unikatnih komada pristiglo iz Indije i Tajlanda. Tkalciceva ulica, Confusion buddha bar i nocni klub Alcatraz – Skupljali smo ih godinama s raznih putovanja, a neke su donirali i prijatelji. Ističu se originalni brončani kip Bude iz Indije te dva primjerka originalnih drvenih vrata iz starih indijskih kuća – kazao je Maras.
Dodao je da su se odlučili za naziv Confusion Buddha Bar i time stavili naglasak na istočne zemlje, kako bi sve brojnijim turistima s tog područja poručili da smo i mi upoznati s njihovom kulturom i da je poštujemo. Detalji iz španjolske koride No, ipak uz to u restoranu All Saints ili Svi sveti koji je uređen u španjolskom i mediteranskom stilu nudit će domaću, europsku kuhinju. Ono što odmah upada u oči su kipovi svetaca iznad stolova za jelo, počevši od sv. Franje do kipa Bogorodice, a gosti će ostati iznenađeni ugledavši na zidu originalan detalj sa španjolske koride. Tkalciceva ulica, Confusion buddha bar i nocni klub Alcatraz.

Iz restorana se pruža pogled na Tkalčićevu ulicu, a unutra se nalaze drveni stolovi iz Indije te kulisa ispred kojih se snimala serija Igre prijestolja, dovezena iz Dubrovnika s mjesta snimanja kultne serije. – Kuhinja je otvorena pa će svatko moći vidjeti kako i što se kuha, a nudit ćemo tematske menije s naglaskom na mediteransku kuhinju, ali i domaću kuhinju, kuhinju naših baka – pojasnio je vlasnik dodavši da se nada će ovime podići cjelokupnu turističku ponudu grada.

Članak u potpunosti preuzet sa: Vecernji.hr