CJENIK
PONUDA
O NAMA

NAJPOZNATIJI DOMAĆI I STRANI KOKTELI

U SRCU ZAGREBA

Za ljubitelje koktela smo pripremili širok izbor kako laganih tako i egzotičnih koktela koji Vas neće ostaviti ravnodušnim. Između ostalog, nudimo i nekoliko koktela spravljenih po osobnim recepturama naših vrhunskih koktel majstora. Svakako vrijedno dolaska i isprobavanja novih okusa.

KOKTEL PO KOKTEL…?

KOLIKO KOKTELA MOŽETE POPIT?

Odgovor je predpostavljamo vrijedan svake pohvale, baš kao i naša ponuda koktela u našem Confusion Cocktail Bar-u. Kako bi pružili svojim gostima samo najbolje iz svakog koktela koristimo najbolje i najkvalitetnije sastojke.

Pored uobičajenih koktela koje možete pronaći i u drugim barovima želimo istaknuti ono što nas kao cocktail bar čini posebnima. Naši zaposlenici su vrhunski obučeni koktel majstori koji će svaki koktel pripremiti s ljubavlju kako bi uživali u njemu nakon napornog dana, no pored toga možemo se pohvaliti i s nekoliko domaćih – HOME MADE – recepata koje su osmislili naši koktel majstori.

DOMAĆI – HOME MADE – KOKTELI

PRIPREMLJENI I OSMIŠLJENI OD STRANE NAŠIH KOKTEL MAJSTORA

Da za kreativnosti u našem timu nema kraja pokazuje i činjenica da naši koktel majstori osmišljaju i svoje koktele. To pokazuje njihovu ljubav i predanost prema svom poslu.

Neki od posebno pripremljenih koktela su:

  • Cherry Whiskey Sour
  • Creamy Orgasm
  • Red Secret