ALL SAINTS RESTAURANT

tjedna ponuda
DOMJENCI
MENU
O NAMA

INTERNACIONALNA KUHINJA

U SRCU ZAGREBA

Tko je rekao da morate proputovati čitav svijet da bi probali neka od najukusnijih jela iz cijelog svijeta. Iz srca Zagreba svaki dan samo za Vas spremamo najsvježija i najukusnija domaća i internacionalna jela koja će zagolicati svačije nepce. Od Američke i Španjolske pa sve do Ruske i Kineske kuhinje, te uz svakodnevnu ponudu i domaće tradicionalne kuhinje sigurni smo da nećete ostati ravnodušni.

ŽELITE NEŠTO DRUGAČIJE?

PUŽEVI? MESO NOJA? KROKODIL?

Htjeli smo biti posebni a biti poseban ne znači samo pripremiti jelo na poseban način. Svojim gostima želimo pružiti samo najbolje od najboljeg, te im približiti što je više moguće različite okuse iz svjetski poznatih kuhinja. Bilo da je to riječ o slasnim steak-ovima ili ukusnim tapasima, piletini u pistacijama, te tuni na mediteranski. Tu smo da Vas ostavimo bez daha.

Također pored egzotične kuhinje nudimo i domaću tradicionalnu kuhinju, te najpoznatija jela iz oblasti “brze hrane”, pa su tu i burgeri, tortilje, burrita i slično.

NAJKVALITETNIJI SASTOJCI I ZAČINI

DONESENI IZ NEKOLIKO ZEMALJA POPUT FRANCUSKE, INDIJE, KINE, AUSTRALIJE, KUBE, NJEMAČKE, PARAGVAJA, ARGENTINE I RUSIJE

Pripremanje posebnih svjetskih specijaliteta ne bi bilo kvalitetno bez izvornih sastojaka i začina, te smo iz tog razloga odlučili iskoristiti ono najbolje iz svjetske kuhinje.

Na taj način smo omogućili našim gostima mogućnost da se upoznaju sa određenim začinima koje na našim prostorima ne bi bili u mogućnosti kupiti u običnim pa čak niti specijaliziranim trgovinama. Neki od tih začina su:

  • Sumac – Sumak začinsko bilje

  • Cardamom – Kardamum sjemenke

  • Mango prah

  • Galangal dodatak jelima